Súboj za 300 miliónov

Filipínec Manny Pacquiao oznámil, že do konca januára očakáva oficiálne oznámenie dátumu duelu roku 2015 medzi ním a Američanom Floydom Mayweatherom.

Floyd Mayweather36-ročný ázijský šampión neuviedol detaily, ale zdá sa, že obe superhviezdy majú blízko k dohode. Počíta sa, že v májovom duely sa bude točiť až 300 miliónov dolárov.
Pre denník Manila Standard oznámil: "Čaká sa na oficiálne oznámenie. To by malo byť koncom tohto mesiaca. Myslím si, že teraz je už všetko zariadené na tento veľký súboj."
Ak by sa tento kontrakt medzi oboma boxermi uzavrel, tak by to znamenalo, že takmer päťročné rokovanie je u konca.
Jedinou prekážkou bolo finančné ohodnotenie. Mayweather chcel z peňazí väčší kus ako jeho súper, ale zdá sa, že obaja sa dohodli na percentuálnej odmene 50:50.
38-ročný Mayweather, ktorý neprehral zatiaľ žiadny zo 47 duelov a je najbohatším športovcom na svete, sa nechal počuť, že výhra nad filipínskym súperom dokáže, že je najväčším boxerom v tejto hmotnostnej kategórii.
Mayweather, ktorý za svoju kariéru získal 10 svetových titulov, prehlásil: "Fanúšikovia ma chcú vidieť boxovať a ja chcem znovu vyhrať. Celý súboj by mal byť čistý a kontrola na podporné látky bude zabezpečená, dodal šampión piatich boxerských divízii."

Zdroj: bet365.com

13. 01. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014