6. kolo Medzinárodnej ligy v boxe 2024

20. apríla 2024 sa konal v Dubnici nad Váhom 6. turnaj Medzinárodnej ligy v boxe. Dubnický diváci mali možnosť sledovať 85 boxerských stretnutí, ktoré sa odohrávali v dvoch ringoch.

Náš klub na tomto turnaji reprezentovalo 6 boxerov.

V kategórii mladších žiakov, vo váhe 70 kg bol za náš klub nominovaný Bence Susík. Bence nemal vo svojej kategórii súpera, tak neboxoval.

V kategórii starších žiakov, vo váhe 48 kg nastúpil do ringu vo farbách klubu Máté Šenkár a jeho súperom bol Filip Mlynek z boxerského klubu BC Stavbár Nitra. Vo veľmi bojovnom zápase nakoniec zvíťazil na body Filip Mlynek.

Vo váhe 57 kg, v kategórii mladšieho dorastu reprezentoval Komárno Kevin Lakatoš. Jeho súperom bol Ján Chrabroň z Topoľčian. Kevin toto stretnutie prehral RSC I. kole.

V 60 kg váhovej kategórii sa predstavil v ringu za Komárno Szabolcs Méhes a jeho súperom bol Sebastiám Zmuda z boxerského klubu KT Malá Domaša. Toto stretnutie Szabolcs s prehľadom vyhral nabody 3:0.

V mladšom doraste, vo váhe 70 kg nás reprezentoval Alex Nagy a jeho súperom bol Matej Kováč z box klubu Slovakia Bratislava. V tomto stretnutí zvíťazil Alex diskvalifikáciou súpera 2 kole.

Zastúpenie sme mali aj v katogórii starších dorasteniek, kde vo váhe 63 kg nastúpila do ringu Lea Carmen Beke na svoje prvé oficiálne stretnutie a jej súperkou bola skúsenejšia Karolína Čičová z boxerského klubu Hlohovec. Carmen toto stretnutie nezvládla a prehrala II. kole vzdaním.

Našich boxerov sprevádzali na tomto turnaji kluboví tréneri Ján Sárközi a Roman Bukor.

V mene vedenia klubu gratulujeme našim boxerom za dosiahnuté výsledky a trénerom za vzornú reprezentáciu nášho klubu. Súperom srdečne gratulujeme k ich úspechu.

22. 04. 2024
Nasledujúca stránka: Klub