Majstrovstvá Slovenskej republiky v boxe: Mladí šampióni na ceste k úspechu

Box má v Komárne dlhoročnú tradíciu a patrí v našom meste k najpopulárnejším športovým odvetviam nielen zo strany športovcov, ale aj športového publika mesta Komárno.


Športový klub boxu Spartak Komárno má dlhoročné skúsenosti z organizovania boxerských podujatí. Veď história komárňanského boxu siaha až do roku 1937, keď bol založený prvý boxerský klub v Komárne. Od tej doby klub vychoval mnoho boxerov svetového a európskeho rangu.
Z poverenia Slovenskej boxerskej federácie získal náš klub Spartak Komárno možnosť zorganizovať Majstrovstvá Slovenskej republiky v boxe v kategóriách žiakov, mladšieho dorastu, mužov a žien do 22 rokov. Miestom konania Majstrovstiev Slovenska bude Mestská športová hala, ktorá poskytne vhodné prostredie pre toto športové podujatie. MSR sa budú konať v dňoch 10., 11. a 12. mája 2024. Predpokladaná účasť je 200 športovcov v kategóriách žiakov, mladšieho dorastu a mládeže do 22 rokov. Tieto majstrovstvá budú významným momentom pre mladých boxerov, ktorí budú mať príležitosť ukázať svoje schopnosti a súťažiť na národnej úrovni. Vstup na podujatie je zadarmo, čo povzbudí fanúšikov a divákov prísť a podporiť mladých šampiónov. 
Nech sa tohto podujatia stane nezabudnuteľný zážitok pre všetkých zúčastnených športovcov a fanúšikov boxu!

Reklamní a mediálni partneri podujatia:

 

 

01. 05. 2024
Nasledujúca stránka: Klub