Froch proti Chavezovi

Britský boxer Carl Froch prezradil, že rokovanie agentov sa blíži k úspešnému koncu a už čoskoro by sa mal predstaviť v Las Vegas proti Juliovi Cesarovi Chavezovi juniorovi.

Carl Froch37-ročný boxer už dlho hovoril o tom, že by chcel preraziť v Amerike. Naposledy si májovou výhrou nad Georgem Grovesom vyslúžil dostatočnú pozornosť amerického publika.
Dvere do USA mu zrejme otvorí tohtoročný duel proti 28-ročnému mexickému bojovníkovi. Rozhovory síce stále prebiehajú medzi tímami šampióna WBA a IBF a bývalého šampióna WBC v strednej váhe, ale zrejme sa už len rokuje o výške odmeny.
Froch bude chcieť opäť vyhrať. Zatiaľ má na konte iba jednu prehru z 52 duelov. V roku 2012 prehral so Sergiom Martinezom.
Froch pre Sky Sports News HQ povedal: "Sme naozaj blízko k dohode. Postavíme sa proti sebe v Las Vegas. Hovorilo sa o tom už dlho a teraz sa už bude len konať."
"Verím, že môj agent Edie Hearn už čoskoro podá oficiálne prehlásenie o dátume súboja," dodal.
Froch naznačil, že duel proti Chavezovi zďaleka nebude posledný v jeho kariére a ak ho vyhrá, tak sa postaví proti vyzývateľovi v boji o IBF opasok Jamesovi DeGaleovi.

Zdroj: bet365.com

10. 01. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014