Avalos chce opasok IBF

Britský boxer v ľahkej super-bantamovej váhe Carl Frampton sa koncom februára doma v Belfaste stretne s americkým vyzývateľom Chrisom Avalosom. Ten ho bude chcieť pripraviť o jeho opasok IBF.

Carl Frampton27-ročný bojovník zo Severného Írska Carl Frampton vyhral svetový titu IBF počas septembrového súboja s Kikom Martinezom. Súpera porazil na body, a tým si predĺžil svojich 19 víťazstiev bez prehry.
Frampton mal obhajovať titul už skôr, ale počas duelu s Martinezom si zranil ruku a musel sa liečiť. Teraz je už zdravý a jeho promotér Barry McGuigan potvrdil, že sa dohodli na súboji s 24-ročným súperom.
Súboj medzi týmito dvoma boxermi sa odohrá v Odyssey Aréne. Počas poslednej konferencie pre médiá Framptonov tréner Shane McGuigan potvrdil plán zdolať súpera do ôsmych kôl.
Naopak jeho súper Avalos mu odkázal, že ho porazí do šiestich kôl. Frampton, ktorý nepozná horkosť prehry, sa tak postaví súperovi, ktorý v máji porazil Yasutaka Ishimota a neskôr aj Joseho Cena Torresa, zatiaľ prehral dva z 27 súbojov v ringu.
Ak Frampton vyhrá, tak bude mať dvere otvorené k unifikačnému súboju so Scottom Quiggom aj o WBA trofej.

Zdroj: bet365.com

06. 01. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014