Kličko chce všetky tituly

Známy boxer ťažkej váhy Ukrajinec Vladimír Kličko prehlásil, že v budúcnosti chystá unifikačný súboj s Chrisom Wilderom.

Kličko38-ročný boxer dlhodobo žijúci v Nemecku, ktorý je svetovým šampiónom viacerých boxerských divízii prehlásil, že k úplnej spokojnosti mu chýba už len zisk opasku WBC. Ten v minulosti vlastnil jeho starší brat a terajší starosta Kyjeva Vitalij Kličko.
Toto prehlásenie prišlo pred newyorským súbojom v Madison Square Garden proti Bryantovi Jenningsovi, ktorý sa uskutoční 25. apríla. Je to prvýkrát po siedmych rokoch, čo tento vysoký boxer prezývaný aj Doktor železná päsť zavíta do USA.
V boji ponúkne súperovi možnosť získať jeho opasky organizácii IBF, WBA, WBO a IBO.
Ukrajinec zatiaľ vyhral 64-krát, ale súboj proti Jenningsovi bude brať s plnou vážnosťou. Kličko prehlásil: "Chcem ísť do USA a byť v televízii, aby všetci videli, že viem boxovať. Je to atraktívny duel a myslím si, že bude mať veľkú sledovanosť." Jeho súper zatiaľ neprehral ani jeden z 19 duelov a o súperovi povedal: "Bryant je Rocky Balboa. Je z Filadelfie a myslím si, že je dobre pripravený na to, aby bol šampión."

Zdroj: bet365.com

21. 02. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014