Roy Jones sa zameral na Hucka

Square Ring Promotions a Island Fights Championships v utorok oznámili, že Roy Jones, Jr. (60-8, 43 KO) sa vráti do ringu v sobotu v jeho rodnom meste Pensacola na Floride.

Roy JonesJeho súperom v Pensacola Bay Center bude Paul Vasquez (10-6-1, 3 KO). "Chcem zostať aktívny a pokračovať na svojej ceste k súboju s Marcom Huckom v tomto roku," povedal Jones. "Pracoval som na niekoľkých rôznych veciach a tie mi pomáhajú zdokonaľovať sa. Nebojoval som v Pensacola 6 rokov a naozaj sa teším na stretnutie so všetkými svojimi fanúšikmi v sobotu v noci."
McGee Wright, dlhoročný Jonesov manažér, dodal, "Povzbudzoval som Roya, aby nastúpil na tento zápas. Roy vyhral svojich posledných 6 zápasov v rade. Príprava sa naozaj začína vyplácať, a toto je proces, ktorým prechádzame schválne, aby sme ho pripravili ako fyzicky, tak aj psychicky pre súboj s Huckom."
Vasquez, ktorý je známy darovaním finačného obnosu detskej nemocnici, sa chystá urobiť to isté pre tento súboj. "Využil som na šancu bojovať s Roy Jonesom. Je to pre mňa naozaj pocta, ale nenechajme sa mýliť, ja idem vyhrať."

Zdroj: Fightnews.com

25. 03. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014