Tréning Floyda Mayweathera v Rocky-štýle

Boxer Floyd Mayweather, zdá sa, nasleduje Sylvestera Stalloneho pri príprave na multi-miliónový dolárový súboj s Manny Pacquiaom.

Floyd MayweatherFloyd Mayweather môže byť majstrom sveta v piatich divíziách a najlepšie plateným športovcom na svete, ale aj tak nie je najslávnejším boxerom svojej generácie.
Táto česť prináleží neúnavnému Rockymu Balboaovi, ktorý zabával fanúšikov vo filmoch od roku 1976. Ak existuje jedna vec, ktorú filmy s Rockym môžu naučiť, je to, ako motivovať sám seba pred veľkým zápasom. Preto to dáva zmysel, že sa Floyd Mayweather obracia na fiktívne zdroje pred jeho veľkým zápasom s Manny Pacquiaom 2. mája.
Mayweather zverejnil video na Instagrame, ktoré ukazuje ako využíva tréningové metódy v Rocky štýle "Back to Basics". Popri tradičnom tréningu v ringu a s hruškou, je možné Mayweathera vidieť štiepať drevo pre zdokonaľovanie svalov. Vineta pripomína scénu z Rocky IV, kedy sa Rocky vracia k základom pri tréningu vo výcvikovom tábore v ruskej divočine pred zápasom s Ivanom Dragom.  

 

www.themoneyteam.com

Video uverejnené používateľom Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Mayweather tiež zverejnil video, ktoré ho ukazuje pri behu v uliciach svojho rodného mesta v noci. Bohužiaľ už nezahŕňa jeho tieňový box so stovkami detí na vrchole schodiska...

 

www.themoneyteam.com

Video uverejnené používateľom Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Zdroj a foto: The Telegraph

17. 03. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014