Floyd Mayweather Jr. už nemá záujem o odvetu s Mannym Pacquiaom

38-ročný Američan Floyd Mayweather Jr. porazil 2. mája v Las Vegas na body 36-ročného Filipínca Manny Pacquiaoa. Zápas vyvolal veľa vášní a sporov o tom, kto v zápase zvíťazil.

Floyd Mayweather Jr.Niektorí boli za to, že Mayweather zápas vyhral presvedčivo, iní tvrdia, že to bol Pacquiao, ktorý bil serióznejšie údery. Pacquiao po zápase úspech Floyda ešte znížil, keď vyhlásil, že boxoval so zranenou rukou a musel byť po zápase operovaný.
Pred tromi dňami v programe „First Take“ na stanici ESPN povedal komentátor Skip Bayless, že jeho kolega, Steven A. Smith, ktorý sa priatelí s Floydom Mayweatherom Jr., mu prezradil, že Floyd je ochotný boxovať s Pacquiaom odvetu. Mayweather to najprv nepopieral, ale teraz vyhlásil, že si to už rozmyslel.

„Povedal som Stevenovi A. Smithovi, že s ním budem znovu boxovať. Áno, ale už som svoj názor zmenil. Už nie, pretože je to podliak a zbabelec... Ak si prehral, prijmi porážku a povedz: „Bol si lepší, Mayweather... – povedal v programe Floyd, ktorý tiež podčiarkol, že v zápase s Pacquiaom necítil, že by Filipínec mal nejaké problémy s rukou.
„Výhovorky, výhovorky, výhovorky, - pokračoval Floyd. Absolútne nie. Bol rýchly. Jeho ľavá ruka bola rýchla. Jeho pravá ruka bola rýchla a bil oboma rýchlo a silno. Prehral. Vie, že prehral. Po tom všetkom som k nemu stratil úctu.“

Zdroj a foto: stuff.co.nz

 

08. 05. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014