VIDEO: Kovalev opäť víťazne

Majster sveta IBF/WBO/WBA v poloťažkej váhe, Rus Sergej Kovalev pokračuje vo víťaznom ťažení. Pred niekoľkými hodinami bol francúzsky vyzývateľ, Nadjib Mohammedi, ktorý zápas začal pomerne rezko, zbitý pred limitom prakticky na začiatku zápasu.

Sergej KovalevMenší Mohammedi boxoval na začiatku zápasu pomerne odvážne a snažil sa svojimi akciami predbiehať súpera, najmä vďaka jabu. Ani jeden z boxerov v prvých troch minútach však nezasiahol súpera presnými silovými údermi.
V druhom kole sa Mohammedimu podarilo dostať súpera na podlahu ringu, nebolo to však úderom, preto rozhodca knockdown neodpočítal. O niečo neskôr urobil Kovalev to isté s Mohammedim, tentokrát legitímne, niekoľko úderov sprava na hlavu poslalo súpera do knockdownu. Ten však dokázal kolo ustáť do gongu.
Koniec zápasu nadišiel v treťom kole po údere sprava, za ktorým nasledoval rovnako tvrdý úder zľava. Kovalev poslal Mohammediho do druhého knockdownu v priebehu dvoch kôl. Mohammedi sa postavil, no v zápase už nepokračoval. Kovalev tak zvíťazil KO v 3. kole.

Zdroj: espn.go.com

26. 07. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014