Carl Froch oznámil ukončenie kariéry

Svetový šampión v strednej váhovej kategórii Carl Froch oznámil prekvapujúcu správu, že do boxerského ringu sa už nevráti.

Carl Froch38-ročný bojovník počas svojej kariéry utrpel v 35 dueloch iba dve prehry. Získal štyri svetové tituly, ten posledný pritom získal minulý rok v máji, kedy knokautoval Georgeho Grovesa a tým si udržal tituly WBA a IBFy.
Froch by teraz rád komentoval boxerské stretnutia a pre Sky Sports prehlásil: "Nemám nič čo by som si potreboval dokazovať. Všetko na čo som siahol mi vyšlo. Som neuveriteľne pyšný na to, že som bol v tomto športe taký úspešný, ale je treba vedieť, kedy už človek starne a položiť rukavice do kúta."
"Fyzicky by som mohol vydržať ešte pár rokov, to som si viac ako istý, ale problém je to, že sa mi už nechce boxovať. Stále mám možnosť vrátiť sa, ale vždy bude niečo, o čo treba bojovať, a tak sa je možno lepšie stiahnuť."
"Ak bude stále možnosť získavať tituly, tak by som nemohol ani odísť do dôchodku a to sa nedá. Končím s boxom a je to moje konečné rozhodnutie."
Pre médiá bude komentovať už prvý duel v manchesterskej aréne, kde bude Carl Framton čeliť Alejandrovi Gonzalezovi juniorovi a Scott Quigg Kiko Martinezovi.

Zdroj: bet365.com

09. 08. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014