WBC nie je proti zápasu Kličko vs Wilder

Jonathon Banks, tréner Vladimíra Klička, v rozhovore pre skysports.com uviedol, že organizácia WBC pravdepodobne uprednostní zjednocujúci duel Klička a Wildera pred oficiálnou obhajobou titulu Povetkina.

Kličko a WilderJe celkom možné, že oficiálny vyzývateľ WBC Alexander Povetkin si na svoju titulovú šancu bude musieť počkať dlhšie, ako plánoval. Vec sa má tak, že WBC môže uprednostniť zjednocujúci zápas pred oficiálnou obhajobou.
To sa môže stať v prípade, ak sa majster sveta WBC Deontay Wilder a majster sveta WBA/WBO/IBF/IBO v ťažkej váhe Vladimír Kličko, dokážu dohodnúť na vzájomnom stretnutí po svojich úspešných obhajobách. Ako je známe, Wilder sa 26. septembra stretne s málo známym Johannom Duhaupasom, kým Klička čaká 24. októbra náročnejší duel s Tysonom Furym.

"Tyson Fury je ďalší krok k získaniu všetkých titulov. Ako viete, WBC informovala, že nám nebude stáť v ceste, ak sa budeme biť o ich majstrovský titul v prípade víťazstva nad Furym. Teraz sa však tak dopredu nepozeráme,"- povedal tréner Klička Jonathon Banks v rozhovore pre skysports.com.

Zdroj: skysports.com

10. 09. 2015
Predchádzajúca stránka: Rok 2016 Nasledujúca stránka: Rok 2014