Majstrovstvá Slovenska v boxe žiakov, mladšieho dorastu a mládeže do 22 rokov, Komárno 2024

Máme za sebou úspešný športový víkend. Všetkým, ktorí sa nejakým spôsobom podieľali na organizácii, v mene Športového klubu boxu Spartak Komárno veľmi pekne ďakujeme. Bez nich by sa toto prestížne podujatie neuskutočnilo.

Osobitné poďakovanie patrí týmto ľuďom za ich podporu:

Mgr. Béla Keszegh, primátor mesta Komárom

Mgr. Ruman Patrik, poslanec mestského zastupiteľstva

Dávid Kovács, predseda komisie mládeže a športu mesta Komárna

Slovenská boxerská federácia a zúčastnení rozhodcovia SBF

Mestskej firme Comorra Servis – za dobrú spoluprácu pri organizovaní turnaja.

Nemôžeme vyzdvihnúť každého, ale ďakujeme všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom pomohli pri realizácii podujatia, či už ako diváci, reklamní partneri alebo ako dobrovoľníci. Bez ich pomoci a podpory by sme nemohli zorganizovať také úspešné športové podujatie. Vaša podpora nám pomáha neustále sa zlepšovať a poskytovať účastníkom ešte lepší zážitok. Vidíme sa na niektorom z našich ďalších podujatí.

Sikeres sporthétvégét tudhatunk magunk mögött. A Spartak Komárno Box Club nevében Köszönjük szépen mindenkinek, aki valamilyen módon kivette részét a szervezésből. Nélkülük ez a rangos esemény nem valósulhatott volna meg. Külön köszönet illeti a következő személyeket támogatásukért:

Mgr. Keszegh Béla, Komárom város polgármestere

Mgr. Ruman Patrik, városi képviselő

Kovács Dávid, Komárom város ifjúsági- és sportbizottságának elnöke

Szlovák Ökölvívó Szövetség és a résztvevő SBF játékvezetők.

A Comorra Servis önkormányzati cégnek - a torna lebonyolításában való jó együttműködésért.

Mindenkit külön nem tudunk kiemelni, de köszönet mindenkinek, aki bármilyen módon segítette az esemény megvalósítását, akár szurkolóként, akár önkéntesként. Az ő hozzájárulásuk nélkül nem lettünk volna képesek ilyen sikeres sportrendezvényt szervezni. A támogatásuk segít nekünk folyamatosan fejlődni, és még jobb élményt nyújtani a résztvevőknek. Találkozunk valamelyik következő eseményünkön.

15. 05. 2024
Nasledujúca stránka: Klub