12. kolo Slovenskej ligy v boxe

Dňa 14.10.2023 sme sa zúčastnil 12. kola Slovenskej ligy v boxe v Považskej Bystrici. Tréneri klubu Ján Sárközi a Roman Bukor nominovali troch našich boxerov. V kategórii mladšieho dorastu, vo váhe 80 kg, Romana Alexa Bukora, v kategórii staršieho dorastu dostali možnosť reprezentovať náš klub vo váhe 86 kg Peter Stanček a vo váhe 92 kg Jácob Aytak Hunor.

Jácob Aytak Hunor nemal na tomto turnaji súpera.

Súperom Petra Stančeka bol Marek Hlad z boxerského klubu SM Vranov nad Topľou. Prvé kolo tohto stretnutia bolo vyrovnané, začiatkom druhého kola však Peter Stanček inkasoval jeden tvrdý úder a tréner sa rozhodol toto stretnutie ukončiť vzdaním, takže Peter prehral tento zápas. V kategórii 80 kg  bol súperom nášho boxera Romana Alexa Bukora Martin Morgoš z boxerského klubu Snap Martin. V tomto zápase Alex podal dobrý výkon, a s prehľadom zvíťazil v každom z troch kôl. Verdikt rozhodcov bol víťazstvo nášho boxera 3:0 na body.

V mene vedenia gratulujeme našim chlapcom za dobrú reprezentáciu nášho klubu.

Ďalší boxerský turnaj First Ring VI, ktorý čaká našich boxerov bude organizovaný klubom ŠKB Spartak Komárno dňa 28. októbra 2023 v Komárne. Cieľom tohto turnaja je predovšetkým dať príležitosť mladým boxerom - začiatočníkom, aby si vyskúšali atmosféru ringu a prežili možný úspech z prvého víťazstva. V ringu však uvidíme aj stretnutia skúsenejších boxerov zo Slovenska, Maďarska a Čiech. Náš klub na tomto turnaji bude reprezentovať 8 boxerov v rôznych vekových kategóriách.

Fanúšikovia boxu a klubu ŠKB Spartak Komárno nás môžu podporiť svojou účasťou na tomto podujatí, prípadne zakúpením reklamných klubových odevov na našom eshope R.G.SHOP

15. 10. 2023
Nasledujúca stránka: Klub