Golovkin vs Canelo do tretice?

Prvý zápas skončil kontroverznou remízou, druhý kontroverznou výhrou, no a v tomto roku by sa mohla trilógia uzavrieť.

ggg-canelo1024x576

Už sa uskutočnili prvé rozhovory medzi Golden Boy Promotions a zástupcami Gennadya Golovkina pre tretí zápas medzi Golovkinom a Saulom "Canelo" Alvarezom.

Ako je všeobecne známe, Canelo podpísal so spoločnosťou DAZN v minulom roku rekordnú dohodu a zdalo sa, že by sa už tretí duel nemusel konať, keďže HBO už nepokrýva vysielanie boxu. Golovkin je tak v pozícii, kedy môže podpísať kontrakt s novou promotérskou/televíznou spoločnosťou.
Britský denník The Sun uviedol v pondelok v článku, že aj spoločnosť GGG podpísala zmluvu s DAZN, avšak nikto iný túto informáciu ešte nepotvrdil.

V rozhovore s ESPN Houston, zástupca Golden Boy Promotions, De La Hoya, uviedol: "Canelo Alvarez bude v tomto roku bojovať dvakrát až trikrát, a len s tými najlepšími."
"Canelo je bojovník, ktorý chce bojovať s kýmkoľvek, aby bol skvelý, a preto je tretí zápas možný. Začíname viesť rozhovory a uvidíme, kam to povedie, "povedal De La Hoya.

Prvý zápas v roku 2017 skončil kontroverznou remízou, keď mnohí ľudia cítili, že tento zápas mal Golovkin vyhrať. Druhý zápas skončil víťazstvom Canela, zápas však bol bližšie k remíze viac ako ten prvý.

Tieto rozhovory prišli pár dní potom, čo Frank Warren povedal, že sa Golovkin dohodol na zápase proti bývalému majstrovi sveta Billy Joe Saundersovi.
"Podpísali sme dva zápasy, poslali nám zmluvy, podpísali sme ich a poslali ich späť," povedal Warren pre podcast Pound for Pound. "Chceme tento zápas, bol by to fantastický boj."

Ak sa napokon duel Golovkin vs Canelo neuskutoční, potom by mal Canelo čeliť šampiónovi IBF middleweight Danielovi Jacobsovi.
Bude mať Golovkin na tretí raz šťastie?

Zdroj a foto: Boxing Insider

 
21. 01. 2019
Nasledujúca stránka: Klub