Bleskovky zo sveta boxu

Svetový šampión so štyrmi opaskami Oleksandr Usyk bude obhajovať svoje tituly WBA, WBC, IBF a WBO proti Tony Bellewovi v Manchester Arena 10. novembra. Zápas naživo vysiela Sky Sports Box Office vo Veľkej Británii a DAZN v USA.

Odložené finále prvej sezóny divízie Super Middleweight World Boxing Super Series (WBSS) sa bude konať tento piatok, keď majster sveta WBA strednej váhy George Groves nastúpi proti doteraz neporazenému Callumovi Smithovi v Jeddahu, Saudská Arábia.
Podľa tlačovej správy WBSS môžu fanúšikovia v USA sledovať LIVE prenos na športovej streamingovej platforme DAZN, hoci DAZN doteraz nepodporoval túto udalosť, ani ju dokonca nezmienil na svojich internetových stránkach. Kanadskí fanúšikovia môžu sledovať akciu výlučne na kanáli Super Channel. Čas začiatku je 02,00 EČ.
Súčasťou udalosti sú aj zápasy v super strednej váhe medzi Chrisom Eubankom Jr. a J.J. McDonaghom na 10 kôl. V super lightweights sa stretnú Darren Surtees a Kane Baker v zápase na 8 kôl, doteraz neporazený cruiserweight Mikael Lawal sa stretne Tamásom Kozmom v 6-kolovom zápase a v ťažkej váhe Kem Ljungquist a Mourad Omar v 8-kolovom zápase.

Hughie Fury očakáva, že porazí Kubrata Puleva v eliminačnom súboji IBF v bulharskej Sofii, potom plánuje zostreliť neporazeného šampióna ťažkej váhy WBA/IBF/WBO/IBO Anthony Joshuu.
"Vždy som bol presvedčený o víťazstve" vyhlásil pre The Independent. "Zápas Joshuu s Povetkinom ma len utvrdil v tom, že Joshua je zraniteľný. Na začiatku boja, keď bol chytený na konci prvého kola, som si naozaj myslel, že ho dostal. Bol oveľa opatrnejší a napriek tomu, že nakoniec zvíťazil, musíme povedať, že Povetkin urobil kus tvrdej práce."

Majster sveta WBC ťažkej váhy Deontay Wilder bude obhajovať svoj titul proti bývalému šampiónovi WBA/IBF/WBO Tysonovi Furymu v sobotu 1. decembra. Viac informácií o mieste konania a informáciách o predaji lístkov budú uverejnené budúci týždeň.

Fabiana Bytyqi je teraz svetovou šampiónkou WBC v atomweight, čo je najľahšia váhová trieda pre ženy. S jednohlasným rozhodnutím zvíťazila nad Denise Castle v sobotu v Ústí nad Labem a prevzala si voľný zelený opasok šampiónky WBC.

25. 09. 2018
Nasledujúca stránka: Klub