Pacquiao - Horn oficiálne v júli

Oficiálne potvrdené: Legendárny boxer Manny Pacquiao bude čeliť málo známemu Jeffovi Hornovi tento rok v lete. Hovorilo sa chvíľu o tom, že Pacquiao bude čeliť Amirovi Khanovi v super zápase v Spojených arabských emirátoch, ale nestalo sa tak.

Manny Pacquiao

Nižšie uvedený tweet sa objavil v pondelok na Twitteri Top Rank: "Je to oficiálne: @mannypacquiao bude bojovať s @jeffhornboxer v Brisbane, Austrália, sobota, 1. júla. Zostaňte naladení pre viac informácií."

 

Namiesto toho sa Pacquiao stretne s mužom, ktorého aj fanúšikovia nie veľmi poznajú. A aj keď je pravda, že Horn nikdy neprehral zápas, rovnako tak nikdy nestál v ringu so žiadnym skutočne známym súperom. V tomto zmysle je teda najmenej známym súperom Pacquiaoa od roku 2008, kedy sa stalo meno filipínca známym po celom svete potom, čo porazil Oscara De La Hoyu.

Tweet od Top Rank nehovorí nič ani o tom, kde a ako bude zápas odvysielaný. Je ťažké si predstaviť, že by mal zápas vysielaný ako pay-per-view (PPV) úspech, pretože čísla PPV u Pacquiaoa sa znižovali už od jeho prehry proti Floydovi Mayweatherovi pred dvoma rokmi v mega zápase, a bol veľkým sklamaním.

Zdroj: Boxing Insider

Diskusia

 
12. 04. 2017
Nasledujúca stránka: Klub