Adrien Broner bol zatknutý

Majster sveta štyroch divízií Adrien Broner bol zatknutý vo štvrtok na základe mimoriadneho rozkazu v Covingtone v štáte Kentucky. 27-ročný Broner je jedným z najkontroverznejších boxerov v Amerike, ktorý sa objavil na scéne ako zázrak Floyda Mayweathera.

Adrien Broner

Jeho kariéra sa však dostala do klesajúcej špirály odkedy vyhral svetové tituly a teraz čelí novej výzve. Podľa WLWT 5, polícia, reagujúca na hlásenie o streľbe, zatkla Bronera, ktorý jazdil v prenajatom SUV, ktoré nieslo známky po streľbe.
Broner uviedol, že sa strieľalo pred klubom v blízkosti Cincinnati. Broner povedal polícii, že ho prenasledoval neznámy útočník, keď opustil bar G-Money v meste.
Vo svojej výpovedi potom tvrdil, že útočník na neho vystrelil niekoľko rán a zasiahol auto, no unikol nezranený. Pri obhliadke auta policajti našli na podlahe desať 9 mm nábojov. Neskôr bol prepustený na kauciu po zaplatení dlhopisu vo výške 503 dolárov.
Nie je to po prvýkrát, čo sa Broner zaplietol so zákonom. Už bol zatknutý v januári 2016 kvôli hazardným hrám. Broner bol tiež obvinený z trestného činu lúpeže, po incidente na parkovisku pred bowlingovou herňou, obvinenia však boli stiahnuté, keďže sa obeť nedokázala dostaviť na dve súdne pojednávania.
Broner sa v súčasnosti pokúša obnoviť kariéru, ktorá sa začala ohromne, keď sa prvýkrát objavil na scéne. Je to bývalý majster sveta v junior lightweight, lightweight, welterweight a super-lightweight hmotnosti - a Ring Magazine ho raz ocenil za piateho najlepšieho boxera na svete.

Zdroj a foto: The Sun

Diskusia

 
21. 04. 2017
Nasledujúca stránka: Klub