Kličko chce tituly

Vladimír Kličko povedal, že byť vyzývateľom v boji o svetové tituly v ťažkej váhe je pre neho niečím novým, čo ho veľmi motivuje uspieť.

Vladimír Kličko
www.klitschko.com

Dlhoročný svetový šampión ťažkej váhy Ukrajinec Kličko sa pripravuje na októbrový duel proti Tysonovy Furymu. Ten ho minulý rok obral o štyri cenné trofeje, ale aspoň dve z nich, ktoré Furymu ostali, by rád získal späť 29. októbra.
Po neúspechu v Nemecku cestuje Kličko tentokrát na Britské ostrovy. V pondelok prišiel na plánovanú konferenciu, ale Fury sa kvôli poruche auta na ňu nedostavil.
Aj napriek tomu Kličko rád odpovedal novinárom, ktorí sa na neho prišli pozrieť. Ukrajinský boxer žijúci v Nemecku v novembri 2015 v Hamburgu stratil štyri opasky WBA (Super), IBF, WBO a IBO. Naposledy pritom prehral v roku 2004 s Lamonom Brewsterom.
Teraz je Kličko v úlohe vyzývateľa a v Manchester Arena sa bude pokúšať o víťazstvo. Naopak pod tlakom bude Fury, ktorý bude musieť odolať útokom 40-ročného súpera.
Kličko cíti, že strata titulov mu dala novú chuť bojovať: "Som posadnutý tým, aby som tieto tituly získal naspäť. Predtým som sedel v centre diania, ale teraz o to musím znovu bojovať."
"November mal na mňa veľký dopad, ale príležitosti byť opäť najlepší sa vždy nájdu a tak je to aj teraz. Chcem tieto tituly späť," dodal.

Zdroj: bet365.com

Diskusia

 
19. 09. 2016
Nasledujúca stránka: Klub