Oficiálne: Cotto - Ali 2. decembra

2. december je dátum, kedy sa v ringu naposledy predstaví šesťnásobný majster sveta štyroch divízií Miguel Cotto.

Miguel Cotto

Miguel Cotto vstúpi do ringu na obhajobu svojho WBO World Junior Middleweight titulu v 12-kolovom zápase proti Sadamovi "World Kid" Alimu. Akcia sa uskutoční v najznámejšej svetovej aréne v Madison Square Garden a bude vysielaná naživo na HBO World Championship Boxing. Pre Cotta to bude jeho 24. vystúpenie a jeho desiate v Madison Square Garden.

Miguel Cotto: "Som veľmi nadšený, že som späť v ringu kvôli môjmu poslednému súboju, a že je to v Madison Square Garden. Pracoval som naozaj ťažko počas celej svojej kariéry, aby som bol na tejto úrovni. Som plne sústredený na to, aby som spolu s Freddie Roachom tvrdo pracoval a 2. decembra dosiahol veľké víťazstvo."

Sadam Ali: "Som nadšený, že dostanem možnosť bojovať s legendou v Madison Square Garden pred všetkými mojimi fanúšikmi a na HBO. Teraz je môj čas. Božia vôľa, že opustím Madison Square Garden s majstrovským opaskom."

Vstupenky majú cenu 500 dolárov, 300 dolárov, 200 dolárov, 100 dolárov a 50 dolárov, a uvádzajú sa do predaja v utorok 17. októbra.

Zdroj: FightNews

Diskusia

 
13. 10. 2017
Nasledujúca stránka: Klub