Pacquiao je na Bradleyho pripravený

Filipínsky boxer Manny Pacquiao pred sobotným duelom v MGM Grand aréne v Las Vegas proti Timothymu Bradleyovi tvrdí, že jeho zranenie pleca je minulosťou.

Manny Pacquiao37-ročný boxer nebol v ringu od prehry s Floydom Mayweatherom, ktorá sa udiala pred 11 mesiacmi. K tomuto súboju povedal, že jeho posledným pred tým, ako odíde do športovej penzie.
Je to už tretí vzájomný duel medzi Bradleym a Pacmanom, ako prezívajú Mannyho. 32-ročný Bradley vyhral v roku 2012 prvý, neskôr zvíťazil Pacquiao a tento súboj by mal určiť, ktorý z nich je lepší.
Pacquiao nemal tento súboj s Američanom istý, pretože bol zranený. Zranenie si privodil počas tréningu a zdalo sa, že duel sa bude musieť presunúť na neskorší dátum.
To sa nestalo a Pacman prehlásil: "Trénoval som pravú ruku a najmä môj prvý hák. Som spokojný. Ľavačka je taktiež pripravená, ale čo je najdôležitejšie je, že mám zahojené aj plece. Cítim sa v plnej sile."
Boxer trénoval so slávnym koučom Frediem Roachom. Pacquiao prehlásil: "Tvrdo som cvičil, aby som vydržal v ringu. Veľa času sme venovali kardiu a tak môžem bojovať aj na body."
Pacman dal posledné KO v novembri 2011 Miguelovi Cottovi, ale teraz by to chcel zopakovať. Manny prehlásil: "Je to už dlho, ale znova by som chcel zastaviť súpera KO. Trénovali sme to a dúfam, že tým poteším fanúšikov."

Zdroj: bet365.com

Diskusia

 
05. 04. 2016
Nasledujúca stránka: Klub