Boxerské nádeje budúcich olympiád v Komárne

Športový klub boxu Spartak Komárno, v rámci dní mesta, usporiada v dňoch 30. apríla až 1. mája 2016 v Športovej hale pre box, medzinárodný turnaj Olympijských nádejí juniorov v boxe.

Turnaj olympijských nádejí 2016

Tento turnaj sa už tradične koná každý rok v našom meste a patrí medzi najvýznamnejšie medzinárodné boxerské  podujatia usporiadané na Slovensku. 

Turnaja sa zúčastnia reprezentačné výbery Českej republiky, Litvy, Maďarska, Rakúska, Rumunska, Srbska a Slovenska.  Na tejto dvojdennej prehliadke športového umenia mladých boxerských nádejí vybojujú zúčastnení juniorskí reprezentanti svojich krajín počas turnaja  do 50 boxerských duelov v ringu. Medzi desiatkou boxerov reprezentácie Slovenska nastúpi do ringu aj náš talentovaný odchovanec ŠK boxu Spartak, tohoročný juniorský majster Slovenska Robert Kulin, ktorému prajeme prvý významný medzinárodný úspech a tým aj  ďalšiu nádej k naplneniu olympijských ambícií. 

Medzinárodný juniorský turnaj Olympijských nádejí v boxe bude slávnostne otvorený v Športovej hale pre box v Komárne  (Športová ul. č. 1) v sobotu 30. apríla o 16,00 hodine semifinálovými zápasmi.   V nedeľu 1. mája predpoludním od 9, 30 h. turnaj vyvrcholí bojmi o tretie miesta a finálovými stretnutiami. Na turnaji sa očakávajú hodnotné – bojové stretnutia v ringu a hojná  účasť priaznivcov boxu v hľadisku.

Diskusia

 
14. 04. 2016
Nasledujúca stránka: Klub