Medzinárodný turnaj v Kiskunhalasi

ŠKB Spartak Komárno sa zúčastnil v dňoch 29. - 30. septembra 2018 medzinárodného turnaja v boxe "XVIII. Testvérvárosok kupája és a Pofonparti" v Kiskunhalasi, Maďarsko.

ŠB Spartak

Na tomto podujatí sa zúčastnili boxeri z troch krajín: Srbsko, Slovensko a Maďarsko. Celkovo štartovalo na turnaji 190 boxerov z 33 klubov. Farby ŠKB Spartak hájili Jozef Görcs, Kristián Vajzer, Tomáš Polák a Andreas Kusala.


Ako prvý nastúpil do ringu v sobotu v hmotnosti do 64 kg Jozef Görcs. Jeho súperom bol Horváth Márk z Maďarska. Náš borec bol od začiatku zápasu jasne lepší, a po výbornom výkone zvíťazil na body pomerom 2-1. Získal tak pre náš klub 1. miesto a zlatú medailu.
V hmotnosti do 69 kg sa vo farbách ŠKB predstavil Kristián Vajzer, jeho súperom bol Joó László z Maďarska. Kristián predviedol výborný výkon a nad svojim súperom zvíťazil jadnoznačne na body. Vajzer tak pridal do zbierky druhé 1. miesto a druhú zlatú medailu, zároveň bol vyhlásený za najlepšieho zahraničného boxera na turnaji.

ŠKB Spartak
V hmotnosti do 91 kg nastúpil Tomáš Polák proti Hodajovi Dritonovi zo Srbska. Tomáš zvíťazil KO v 2. kole a postúpil do finále, do ktorého však nenastúpil kvôli zraneniu. Získal tak pre klub 2. miesto. V hmotnosti do 75 kg nastúpil Andreas Kusala. Jeho súperom bol Madarász Csaba z Maďarska. Andreas prehral po tesnom súboji na body a získal pre klub ďalšie striebro.

Poďakovanie patrí našim boxerom za to, že prispeli svojimi vystúpeniami k skvelej reprezentácii nášho klubu na medzinárodnej scéne. Rovnako poďakovanie patrí aj trénerovi Jánovi Sárközimu a vedúcemu mužstva Tiborovi Benkóczkimu za skvelú prípravu borcov na turnaj.

Diskusia

 
03. 11. 2018
Nasledujúca stránka: Klub