Ďalším súperom Tysona Furyho je Francesco Pianeta

Bývalý svetový šampión ťažkej váhy Tyson Fury bude mať 18. augusta za súpera bývalého európskeho šampióna, a dvojnásobného vyzývateľa o titul majstra sveta, Francesca Pianetu. Zápas sa bude konať vo Windsor Parku v Belfaste.

Tyson Fury

Fury sa vrátil po dva a pol roku do ringu dominantným víťazstvom nad Seferom Seferim v Manchestri 9. júna. Teraz má v úmysle pokračovať vo svojom návrate smerom na vrchol proti Pianetovi. Pianeta bol dvakrát vyzývateľom o titul majstra sveta, v roku 2013 prehral s Vladimírom Kličkom a o dva roky neskôr s Ruslanom Chagaevom, ale v poslednej dobe prehral dva z jeho posledných troch zápasov.

Promotér Frank Warren povedal: "Zápas so Seferim je história a Pianeta je oveľa lepší ako on. Tyson bol už dlhý čas mimo boxu a Pianeta je dobrý protivník pre druhý zápas Tysona po jeho prestávke. Tyson mal po zápase proti Seferimu krátky odpočinok, ale je späť v tréningovom kempe a je pripravený na výzvu v Belfaste. Potrebuje odboxovať veľa kôl a potom sa posunie na ďalšiu úroveň. Tento zápas ho prinúti pracovať na svojom víťazstve. Som si istý, že Pianeta vstúpi do ringu so snahou poraziť Tysona."

Zápas Fury vs Pianeta sa pridá k veľkej show na štadióne, ktorá tiež zahŕňa zápasy Carl Frampton vs Luke Jackson, Cristofer Rosales vs Paddy Barnes o titul WBC world flyweight, do ringu tiež vstúpia Luke Keeler, Lewis Crocker, Marco McCullough a ďalší.

Zdroj: FightNews

Diskusia

 
04. 08. 2018
Nasledujúca stránka: Klub