WBSS potvrdilo dátum súboja Usyk - Gassiev

Spoločnosť Comosa AG oficiálne oznámila dátum a miesto konania veľkolepého finále World Boxing Super Series (WBSS) v cruiserweight medzi Alexandrom Usykom a Muratom Gassievom.

WBSS

Jeden z najviac očakávaných zápasov za posledné roky, bol potvrdený na sobotu 21. júla v Olimpiysky Sports Complex v Moskve. Zároveň ide o zjednocujúci súboj štyroch organizácií, WBO, WBA, WBC a IBF. Víťaz bude historicky prvým boxerom v cruiserweight, ktorý bude držiteľom opaskov v štyroch organizáciách súčasne.

Aleksandr Usyk: "Opäť cestujem na územie súpera. Urobil som to s úspechom vo štvrťfinále aj semifinále a teraz idem do Moskvy, aby som vyhral!"

Murat Gassiev: "Bol som pripravený bojovať proti Usykovi kdekoľvek na svete. Som si istý, že Usyk a ja predvedieme skvelý zápas. Víťaz berie všetko!"

Plány na usporiadanie finále z inauguračnej sezóny WBSS v máji museli byť revidované po tom, ako Usyk vyhlásil, že utrpel poranenie lakťa počas tréningového kempu. Zranenie bolo skontrolované lekármi schválenými v Comosa AG, ktorí potvrdili rozsah zranenia aj dobu zotavenia.
Znamenalo to, že konečný termín finále v cruiserweight, a aj miesto konania, musel byť presunutý.

Zdroj: FightNews
Foto: WBSS

Diskusia

 
17. 07. 2018
Nasledujúca stránka: Klub