Showtime odvysiela zápas Furyho

Spoločnosť Showtime Sports získala práva v USA na odvysielanie dlho očakávaného návratu bývalého svetového šampióna ťažkej váhy Tysona Furyho, ktorý bude čeliť Seferovi Seferimu v 10-kolovom zápase v sobotu 9. júna v Manchester Arena.

Tyson Fury (photo: SPORT Bladet)
Tyson Fury (photo: SPORT Bladet)

SHOWTIME BOXING INTERNATIONAL® bude streamovať výhradne pre publikum v USA na Facebook stránke SHOWTIME Boxing a SHOWTIME Sports Channel na YouTube o 1:30 SEČ.
V úvodnom zápase sa miestny hrdina Terry Flanagan (33-0, 13 KO) bude snažiť, aby sa stal svetovým šampiónom, keď sa stretne s neporazeným Američanom Mauricom Hookerom (23-0-3, 16 KO) o voľný opasok WBO Junior Welterweight. Toto bude v poradí štvrtý live streaming v tomto roku na športových sociálnych platformormách spoločnosti SHOWTIME.
Živé vysielanie tejto udalosti, ktorého promotérom je Frank Warren, bude zabezpečené spoločnosťami BT Sport a BoxNation, komentátorom Johnom Rawlingom a analytikom Richiem Woodhalom. Komentátor Ray Flores a analytik Chris Mannix poskytnú analýzu pred a po zápase pre športové publikum SHOWTIME z Staples Center v Los Angeles.

Zdroj: FightNews.com
Foto: SPORT Bladet

Diskusia

 
22. 06. 2018
Nasledujúca stránka: Klub