Jeff Horn vs Terence Crawford o titul WBO

Svetová boxerská organizácia (WBO) oznámila rozhodcov na zápas medzi majstrom sveta WBO vo welterweigh Jeffom Hornom z Austrálie a WBO Super šampiónom, bývalým šampiónom Lightweight a Junior Welterweight tejto organizácie Terenceom Crawfordom zo Spojených štátov. Zápas sa uskutoční túto sobotu 9. júna.

Jeff Horn vs Terence Crawford
Jeff Horn vs Terence Crawford (www.mainevent.com.au

Pre tento zápas, ktorý bude hlavným ťahákom večera v MGM Grand Garden Arena v Las Vegas v Nevade, bude ringovým rozhodcom Robert Byrd zo Spojených štátov. Austrálčan Adam Height, Američan Burt Clements a Talian Guido Cavalleri boli vymenovaní ako bodovací rozhodcovia na tento zápas. Supervisor WBO bude prezident WBO, pán Francisco "Paco" Valcárcel.

Pre Horna (18-0-1, 12 KO) to bude jeho druhá obhajoba titulu, ktorý získal víťazstvom nad  legendárnym WBO Super šampiónom Mannym Pacquiaom. Crawford (32-0-0, 23 KO) by víťazstvom nad Hornom získal titul svetového šampióna WBO už v tretej hmotnostnej kategórii organizácie WBO.

Oscar De La Hoya (130 lbs, 135 lbs, 160 lbs), Miguel Cotto (140 lbs, 147 lbs, 154 lbs), Jorge Arce (108 lbs, 115 lbs, 122 lbs) sú jedinými boxermi, ktorí získali tituly WBO v troch rôznych divíziách.
Zápas Horn - Crawford bude vysielaný naživo cez aplikáciu ESPN+ od 9:30. (Východný čas).

Zdroj: FightNews.com
Foto: MAINEVENT

Diskusia

 
23. 06. 2018
Nasledujúca stránka: Klub