Aktualizácia GGG-Canelo 2

Veľmi očakávaná odveta medzi Saulom "Canelo" Alvarezom z Mexika a Kazachom Gennadyom "GGG" Golovkinom, majstrom sveta WBC, WBA, IBF v middleweight, je podľa určitých zdrojov v ohrození.

GGG-Canelo 2

Zápas je naplánovaný na 5. mája v T-Mobile Arena v Las Vegas, mieste ich prvého súboja v septembri minulého roku. Súboj bude vysielať naživo HBO ako Pay Per View.

Avšak Canelo bol minulý týždeň suspendovaný Nevadskou štátnou športovou komisiou po tom, ako bol dvakrát pozitívne testovaný na zakázanú látku Clenbuterol začiatkom tohto mesiaca. Pojednávanie s Canelom je vytýčené na 10. apríla. Canelo a jeho tím vydali vyhlásenie, že stopy Clenbuterolu boli spôsobené kontaminovaným mäsom, a že v Mexiku boli potvrdené viaceré takéto prípady.

Jedna dôležitá poznámka: T-Mobile Arena ponúka náhrady pre tých, ktorí si kúpili vstupenky s odvolaním na oficiálnych predstaviteľov MGM Grand.

Uzavrený zdroj hovorí, že odveta bude preplánovaná na september. Pokiaľ ide o Golovkina a možný plán B, GGG vyjadril svoju túžbu zjednotiť všetky opasky, ale pre WBO middleweight šampióna Billyho Joe Sandersa z Anglicka je nepravdepodobné, aby nastúpil do ringu s jedným mesiacom prípravy.
Pravdepodobnejšou potenciálnou náhradou je Gary O'Sullivan z Írska. Teraz však budeme musieť počkať a zistiť, ako sa to celé vyvinie.

Zdroj: FightNews
Foto: Yo Tipster

Diskusia

 
15. 04. 2018
Nasledujúca stránka: Klub