WBSS: Dorticos zničil Kudryashova v druhom kole

Šampión WBA v cruiserweight Yunier "The KO Doctor" Dorticos zvíťazil KO v druhom kole nad Dmitrijom "Russian Hammer" Kudryashovom v ďalšom zápase WBSS (World Boxing Super Series). Zápas sa uskutočnil v sobotu v noci v Alamodome v San Antoniu, Texas.

Yunier Dorticos vs Dmitry Kudryashov

Dorticos sa v druhom kole od začiatku pustil tvrdo do Kudryashova a v čase 02:10 min. zápas ukončil KO. Dorticos bude teraz bojovať proti víťazovi zápasu Murat Gassiev a Krzysztof Wlodarczyk. Murat Gassiev je majstrom sveta IBF v cruiserweight.
"Vedel som, že na mňa bude útočiť, čakal som to a vyslal som protiúder", povedal Dorticos. "Keď padol, vedel som, že to skončilo ... Chcem dokázať svetu, že som teraz najlepší v cruiserweight na svete. Viem, že chcem bojovať s Muratom Gassievom. Viem, že ma sleduje a aj ja ho budem sledovať. Som pripravený", dodal Dorticos.
Kudryashov po zápase poznamenal, že sa na zápas tvrdo pripravoval, ale jeden úder zmenil všetko. "Trafil ma skvelým úderom a nemám žiadne výhovorky. Myslel som, že budem môcť vstať na osem, ale rozhodca sa rozhodol zastaviť zápas. Rozhodca vie, kedy zastaviť zápas, a tak som s ním súhlasil. Všetka úcta k Dorticosovi, ale očakával som víťazstvo a čakal som, že ho zastavím. Dnes večer mu musím zložiť poklonu", povedal Kudryashov.

Zdroj a foto: FightNews

Diskusia

 
25. 09. 2017
Nasledujúca stránka: Klub