Večer boxu v Komárne

Športový klub boxu Spartak Komárno usporiada Medzinárodný večer v boxe FIRST RING II, dňa 1. júla 2017 v Komárne. Podujatie sa uskutoční v Športovej hale pre box.

Podujatia sa zúčastnia kluby z Maďarska a zo Slovenska. Registrácia boxerov prebieha online na www.boxclub-kn.sk, vyplnením prihlasovacieho formulára (FIRST RING II). Uzatvorenie registrácie je do 28.06.2017. Boxovať sa bude podľa pravidiel AIBA a súťažného poriadku SBF. Podujatia sa zúčastnia vekové kategórie žiakov, mladších a starších dorastencov, mužov a žien. Maximálny počet boxerov vo váhe je 8. ŠKB Spartak si vyhradzuje právo na uzatvorenie konečných počtov účastníkov podujatia.
Farby ŠKB Spartak budú hájiť Patrik Halász, Csaba Hegedüs, Roland Beke, Zsolt Birkás, Adam Szalai, Kevin Kevežda, Alex Tóth, Kristián Vaizer, Tomáš Polák, Vladimír Ďurčovič a Tibor Bélai.

Medzinárodné podujatie v boxe začne v Športovej hale pre box v Komárne (Športová ul. č. 1) v nedeľu 01. júla o 16,30 hodine. Lekárska prehliadka a váženie borcov je na programe od 14,00. Na turnaji sa očakávajú hodnotné, bojové stretnutia v ringu a hojná účasť priaznivcov boxu v hľadisku. Podrobné informácie nájdete v prílohe (Org. nariadenie a Org. regulation ).
Vstupné je zadarmo.
Partnerom podujatia je internetový obchod R.G.SHOP.

 
01. 06. 2017
Nasledujúca stránka: Klub