Večer boxu v Komárne

ŠKB Spartak Komárno usporiadal dňa 30. apríla 2017 medzinárodný večer v boxe FIRST RING. Podujatie sa uskutočnilo v Športovej hale pre box od 17,00 hod.

ŠKB Komárno

Na tomto podujatí sa zúčastnilo 5 klubov z Maďarska a 3 kluby zo Slovenska, spolu 32 boxerov a boxeriek. Boxovalo sa podľa pravidiel AIBA a súťažného poriadku SBF. Podujatia sa zúčastnili vekové kategórie starších žiakov, mladších a starších dorastencov, mužov a žien.
Farby ŠKB Spartak hájili Patrik Halász, Csaba Hegedüs, Tibor Csicsó, Adam Szalai, Alex Tóth, Tomáš Polák, Vladimír Ďurčovič a Tibor Bélai.

V hmotnosti do 57kg zvíťazil v kategórii ml. dorastu Patrik Halász na Gergő Törökom z Kiskunhalasu jednoznačne na body 5-0.
Alex Tóth, 75kg, v rovnakej kategórii zdolal svojho súpera Zsolta Pogrányiho z Taty rovnako 5-0 na body.
Medzi staršími dorastencami zviedli medzi sebou súboj v hmotnosti do 64kg Csaba Hegedüs a Tibor Csicsó. Tu sa preukázala väčšia skúsenosť Csaba Hegedüsa, ktorý zvíťazil RSC v 2. kole.
U mužov sme mali v hre 4 boxerov. V hmotnosti do 75kg triumfoval Adam Szalai nad Pálom Konczom z Balatonu 5-0 na body. Tomáš Polák v hmotnosti do 91kg si s Gergelyom Fülöpom z Fehérváru poradil rovnako 5-0 na body.
V hmotnosti +91kg Vladimír Ďurčovič bez väčších problémov zdolal Pétera Piatkó z Kiskunhalasu 5-0 na body. Tibor Bélai mal za súpera Mariána Bundzela z BC Ružinov 821, ktorého po veľmi dobrom výkone zdolal 4-1 na body.

Na turnaji sme videli hodnotné a bojovné stretnutia. Poďakovanie patrí našim boxerom, ktorí uspeli vo svojich zápasoch, rovnako tak aj všetkým ostatným, ktorí rovnako prispeli svojimi vystúpeniami k tomu, že prítomní diváci videli skvelé výkony a výborné zápasy. Rovnako ďakujeme všetkým prítomným divákom, ktorí sa zišli vo veľkom počte a svojím povzbudzovaním vytvorili v hale vynikajúcu atmosféru.
Partnerom podujatia bol internetový obchod R.G.SHOP.
Fotogalériu z podujatia si pozrite na tomto odkaze: First Ring

Diskusia

 
02. 05. 2017
Nasledujúca stránka: Klub