Groves: Nastal čas stať sa majstrom sveta

George Groves verí, že je ten správny čas na to, aby bol korunovaný za majstra sveta v super strednej váhe, keď sa stretne s Fedorom Chudinovom v sobotu 27. mája na Bramall Lane v meste Sheffield. Zápas naživo vysiela Sky Sports Box Office.

George Groves

Bude to jeho štvrtý pokus získať uvoľnený opasok majstra sveta WBA v super strednej váhe. Od začiatku spolupráce s trénerom Shane McGuiganom, 29-ročný boxer získal štyri po sebe idúce víťazstvá. "Môj tréning prebiehal dobre a cítim sa naozaj skvelo," povedal Groves. "Necítim, že by som niečo uponáhľal, alebo musel niečo obetovať, prídem v sobotu večer a pôjdem na všetky valce."
"Chudinov je dobrý protivník. Opasok je voľný, pretože ho naposledy stratil, ale v tom zápase nemal šťastie. Stále sú tu nejaké neznáme veci. Nevideli sme, ako ďaleko môže byť tlačený, ale viem, že som schopný ho poraziť."

"Verím, že toto je najlepšia príležitosť dosiahnuť svoj sen a stať sa majstrom sveta. Čas je na mojej strane. Minulý rok bol pre mňa dobrý a som na dobrom mieste. Dal som sa do práce a teraz potrebujem, aby sa to započítalo. Viem, že je tu tlak, a nemôžem si dovoliť robiť ďalšie chyby. Toto môže byť moja najlepšia šanca na získanie svetového titulu, ale môže to byť aj posledná. Záleží to len na mne. Chcem byť majstrom sveta a chcem byť zapojený do obrovských zápasov. Viem, že som dosť dobrý a so Shaneom v mojom rohu sa vrátim k tomu najlepšiemu a som pripravený urobiť všetko, aby sa to stalo."

Grovesov zápas s Chudinovom je súčasťou obrovskej nočnej akcie v Sheffielde, kde Kell Brook obhajuje svoj titul IBF vo welterweight proti neporazenému povinnému vyzývateľovi Errolovi Spenceovi.

Zdroj: Fight News

Diskusia

 
24. 05. 2017
Nasledujúca stránka: Klub