Peter Fury: Kličko možno prekvapí

Tréner Peter Fury cíti, že Vladimír Kličko je fyzicky horšie pripravený ako Anthony Joshua, ale v aprílovom duely by mu mohli pomôcť dlhoročné skúsenosti.

Vladimír Kličko

Fury, ktorý pomohol svojmu synovcovi Tysonovi Furymu poraziť na konci roku 2015 Klička a ukončiť 10 ročnú nadvládu ukrajinského boxera v WBO, WBA a IBF, očakáva, že 29. apríla príde na duel medzi Britom Joshuom a Ukrajincom žijúcim v Nemecku Kličkom až 90-tisíc fanúšikov.

27-ročný víťaz olympiády z roku 2012 v Londýne a súčasný šampión organizácie IBF Joshua, vyhral doteraz všetkých 18 profesionálnych duelov a nikdy neboxoval dlhšie ako do siedmeho kola, tak Kličko vyhral 68 duelov a do prehry proti Furymu bol v ringu 11 rokov bez prehry.

Fury, stále verí, že Kličko môže prekvapiť, ale navrch bude mať Joshua. Fury povedal: "Joshua má pred sebou veľký test. Ak sa mu podarí boxovať až do konca, tak si odo mňa zaslúži pochvalu."

"Bude to kľúčový duel, pretože Kličko chce späť svoje opasky. Má obrovské taktické skúsenosti. Bude veľa záležať na tom, v akej bude Kličko forme. Je mu už 41 rokov a aj to môže zavážiť," dodal.

Zdroj: extra.bet365.com

Diskusia

 
13. 02. 2017
Nasledujúca stránka: Klub