Haye a Bellew si spolu zaboxujú

Tohtoročný navrátilec zo športovej penzie David Haye a Tony Bellew si 4. marca 2017 v O2 aréne v Londýne zmerajú sily. Bude to súboj medzi dvoma bývalými majstrami sveta vo svojich váhových kategóriách.

David Haye

Tento súboj prichádza po tom, čo obaja boxeri v tejto sezóne vyhrali svoje duely. Bellew ten svoj vyhral v októbri, a súpera BJ Floresa poslal párkrát k zemi. Pre Bellewa to bude prvý duel v najvyššej váhovej kategórii. Agenti oboch boxerov tento súboj oznámili ešte pred koncom novembra. Bellew, ktorý vo víťazných 28 dueloch v kariére rozdal 18 KO, prehlásil: "Nemám o zápase žiadne ilúzie. Viem, do čoho idem. Som na to pripravený. Určite je to veľký risk, ale aj veľká odmena."
"Na to, aby som uspel musím byť 100 percentne pripravený. Viem, že tento súboj som si vybojoval viac ja ako on. Som viac odvážny."
36-ročný Haye však odpovedal: "Bellew nevie o čom hovorí, ak si myslí, že ma dokáže poraziť. Stále si myslí, že bojuje v nižšej kategórii a tento súboj bude mať šťastný koniec ako v Rockym, ale nie je to tak."
"4. marca ho v O2 aréne zlomím," dodal boxer, ktorý prvýkrát boxoval v profesionálnom ringu v roku 2002 a v roku 2007 vyhral prvý unifikačný titul.
O dva roky neskôr porazil na body Nikolaja Valueva a stal sa majstrom WBA. Neskôr titul stratil s Vladimírom Kličkom. Od výhry nad Dereckom Chisorom si dal štvorročnú prestávku. Od návratu porazil Marka de Moriho a Arnolda Gjergjaja. Oboch štýlom KO.

Zdroj a foto: http://extra.bet365.com/

Diskusia

 
28. 12. 2016
Nasledujúca stránka: Klub