Pacquiao je znovu v ringu

Filipínsky boxer, ktorý bol donedávna na penzii, tvrdí, že ani neodkladné povinnosti neovplyvnili jeho prípravu na budúcotýždňový duel proti Jessie Vargasovi.

Manny Pacquiao

37-ročný bojovník má za sebou veľa práce od chvíle, čo oznámil koniec boxerskej kariéry. Tú oznámil po jarnom víťazstve proti Timothymu Bradleymu.
Nedávno bol, tento v Ázii slávny boxer, zvolený vo Filipínach senátorom, ale napriek tomu nedávno prekvapujúco potvrdil, že sa vráti do ringu.
V ringu sa stretne v Nevade o opasok organizácie WBO. Počas prípravy sa ho pýtali na jeho kondíciu, pretože jeho súčasná politická kariéra môže ovplyvňovať čas na jeho prípravu. Jeho tréner Freddie Roach tieto obavy zmietol zo stola. Tvrdil, že osemnásobný svetový šampión je stále silným súperom. Týždeň pred ohláseným duelom boxerský veterán prehlásil, že nemá žiadny problém si načasovať rozvrh tak, aby zvládol obe práce.
Je pripravený boxovať a reagovať na Vargasove výpady. Prehlásil: "Cítim sa výborne. Každý deň som si našiel dostatok času na tréning. Behám každé ráno a posilňujem. K tomu ma sleduje Justin Fortune, ktorý dáva pozor na to, aby som sa nezranil."

Zdroj: bet365.com

Diskusia

 
31. 10. 2016
Nasledujúca stránka: Klub